Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Piro Misha
Sunday, 17 Oct 2021

Piro Misha

Fenomeni nacionalizëm dhe kriza shqiptare

Thursday, 20 October 2011 12:10 Published in Nr. 15-16

Në thuajse tërë gjuhët e Europës fjala nacionalizëm mbart sot një domethënie negative. Përjashtim bën deri diku anglishtja, ku ndodh që kjo fjalë të përdoret edhe me një domethënie thjeshtë neutrale e përshkruese. Në të vërtetë vështirë të gjesh sot një