Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Ger Duijzings
Wednesday, 27 Oct 2021

Ger Duijzings

Qerbelaja e Naim Frashërit: Feja dhe politika në Shqipëri

Thursday, 20 October 2011 12:15 Published in Nr. 15-16

Feja është një faktor i rëndësishëm në proçeset e identifikimit në Ballkan, që ka ndikuar vendosmërisht në mënyrat me të cilat kombet e Ballkanit kanë përfytyruar veten (Anderson 1991)1. Veçanërisht gjatë shekullit të nëntëmbëdhjetë, intelektualët dhe