Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Gilles de Rapper
Sunday, 17 Oct 2021

Gilles de Rapper

Kultura dhe rizbulimi i miteve kombëtare në Shqipëri

Thursday, 20 October 2011 12:24 Published in Nr. 15-16

Qëllimi i këtij punimi është të gjykojë impaktin e disa miteve kombëtare shqiptare në një kontekst shoqëror specifik: Rrethi i Devollit është zgjedhur si një zonë kufitare, e ndodhur në periferi të shtetit dhe në kontakt të drejtpërdrejtë me fqinjin shtetëror (Greqinë),