Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Arianit Koçi
Wednesday, 27 Oct 2021

Arianit Koçi

Artikulli në fjalë i hedh një vështrim debateve të sotme politike mbi masën dhe shkallën e korrupsionit në policinë shqiptare. Në këtë mënyrë artikulli e përqas këtë çështje në dy nivele analize. Së pari, ai argumenton se ndërsa korrupsioni në policinë shqiptare