Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Fabian Schmidt
Saturday, 16 Oct 2021

Fabian Schmidt

Teoritë e konspiracionit në median dhe politikën shqiptare

Thursday, 20 October 2011 12:43 Published in Nr. 15-16

Teoritë e konspiracionit janë një tip specifik miti. Ato përfshijnë perceptime komplekse të një të vërtete të veçantë. Përderisa e vërteta nuk ekziston,më pëlqen të përdor termin subjektivitet ndërindividual, i cili vjen nga fusha e shkencave të komunikimit. Ky