Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Mariela Pandolfi
E Premte, 01 Dhj 2023

Mariela Pandolfi

Mite dhe forma të reja dominimi në Shqipërinë e sotme

E Enjte, 20 Tetor 2011 12:40 Publikuar në Nr. 15-16

Ballkani, ky gadishull i lidhur gjeografikisht me Evropën dhe Mesdheun dhe i ndërtuar kulturalisht si vendi i diversiteteve, është menduar dhe përshkruar nga evropianët, siç na e kujton edhe libri i Maria Todorovës (1998), në mënyrë të tillë që, në të njëjtën