Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Mariela Pandolfi
Sunday, 17 Oct 2021

Mariela Pandolfi

Mite dhe forma të reja dominimi në Shqipërinë e sotme

Thursday, 20 October 2011 12:40 Published in Nr. 15-16

Ballkani, ky gadishull i lidhur gjeografikisht me Evropën dhe Mesdheun dhe i ndërtuar kulturalisht si vendi i diversiteteve, është menduar dhe përshkruar nga evropianët, siç na e kujton edhe libri i Maria Todorovës (1998), në mënyrë të tillë që, në të njëjtën