Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Galia Valtchinova
Sunday, 17 Oct 2021

Galia Valtchinova

Dosja H e Ismail Kadaresë dhe krijimi i vargjeve homerike

Thursday, 20 October 2011 12:37 Published in Nr. 15-16

Ky punim studion mënyrën me të cilën letërsia e fiksionit (apo les belles - lettres) mund të ndikojë në kërkimet shkencore, duke reflektuar në të njëjtën kohë edhe ngjarjet politike të kohës. Letërsia për të cilën do të flasim është ajo më e mira bashkëkohore