Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Artan Fuga
E Dielë, 21 Kor 2024

Artan Fuga

Ikja nga kompleksi i Rozafës

E Enjte, 20 Tetor 2011 12:37 Publikuar në Nr. 15-16

Ka një metodologji në shkencat e sotme shoqërore për të përdorur modernitetin në zbulimin e tradicionales dhe tradicionalen në leximin e modernitetit. Fjala është, siç thuhet, për të lexuar modernen nëpërmjet traditës dhe traditën nëpërmjet modernes. Duke u