Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Mark Tirta
E Premte, 01 Dhj 2023

Mark Tirta

Mbretëritë a perandoritë e mëdha, duke i mbajtur nën zotërim për një kohë të gjatë, në jo pak raste i kanë shpërbërë popujt më të vegjël. Ka ndodhur, në raste të veçanta, dhe krejtësisht e kundërta: dukuritë e etnokulturës së një populli, në rrugën e gjatë të