Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Robert Pichler
E Premte, 01 Dhj 2023

Robert Pichler

Ky studim paraqet raportin e një studimi disavjeçar mbi organizimin tradicional ekonomik dhe shoqëror në malësinë shqiptare. Fokusi i këtij studimi mbështetet mbi analizën krahasuese ndërmjet ekolgjisë, ekonomisë dhe organizimit shoqëror të dy zonave malore