Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Denisa Kostovica
E Hënë, 11 Dhj 2023

Denisa Kostovica

Arsimimi shqiptar në Kosovë 1992-1998

E Enjte, 20 Tetor 2011 12:31 Publikuar në Nr. 15-16

Për shqiptarët, mësimi në shkollat fillore, të mesme dhe universitet, për vitin 1991-1992 nisi me vonesë. Kur ata filluan, në janar 1992, studentët u përpoqën të krijonin klasa me turne në shtëpi private, dyqane të adaptuara, bodrume dhe papafingo. Ky ishte