Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Denisa Kostovica
Saturday, 16 Oct 2021

Denisa Kostovica

Arsimimi shqiptar në Kosovë 1992-1998

Thursday, 20 October 2011 12:31 Published in Nr. 15-16

Për shqiptarët, mësimi në shkollat fillore, të mesme dhe universitet, për vitin 1991-1992 nisi me vonesë. Kur ata filluan, në janar 1992, studentët u përpoqën të krijonin klasa me turne në shtëpi private, dyqane të adaptuara, bodrume dhe papafingo. Ky ishte