Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Kimete Bytyçi
E Premte, 01 Dhj 2023

Kimete Bytyçi

Miti i udhëheqjes - udhëheqësit e rinj në Kosovë

E Enjte, 20 Tetor 2011 12:31 Publikuar në Nr. 15-16

Arsyeja pse vendosa të hulumtoj ose të përpiqem të hulumtoj mitin rreth udhëheqësve të rinj dhe të mënyrës së udhëheqjes, qëndron në rolin që udhëheqësit luajnë në shoqërinë ku bëjnë pjesë. Përpara se të vazhdoj më tej do të doja të paraqisja disa