Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Kimete Bytyçi
Saturday, 16 Oct 2021

Kimete Bytyçi

Miti i udhëheqjes - udhëheqësit e rinj në Kosovë

Thursday, 20 October 2011 12:31 Published in Nr. 15-16

Arsyeja pse vendosa të hulumtoj ose të përpiqem të hulumtoj mitin rreth udhëheqësve të rinj dhe të mënyrës së udhëheqjes, qëndron në rolin që udhëheqësit luajnë në shoqërinë ku bëjnë pjesë. Përpara se të vazhdoj më tej do të doja të paraqisja disa