Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Stavri Marko
E Hënë, 24 Qsh 2024

Stavri Marko

Fenomeni i trafikut klandestin

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 19:17 Publikuar në Nr. 13-14

Bashkë me eksodin e Marsit 91, shqiptarët provuan në kurriz të tyre djellin përvëlonjës të anijeve, madje dhe trapet e drurit të ndërtuar enkas për të kaluar Adriatikun. Shumë nga shqiptarët që provuan vitet e para në Itali, kujtuan se pas tyre do të