Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Stavri Marko
Wednesday, 27 Oct 2021

Stavri Marko

Fenomeni i trafikut klandestin

Wednesday, 19 October 2011 19:17 Published in Nr. 13-14

Bashkë me eksodin e Marsit 91, shqiptarët provuan në kurriz të tyre djellin përvëlonjës të anijeve, madje dhe trapet e drurit të ndërtuar enkas për të kaluar Adriatikun. Shumë nga shqiptarët që provuan vitet e para në Itali, kujtuan se pas tyre do të