Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Andrea Stefani
E Premte, 01 Dhj 2023

Andrea Stefani

Ese për teatrin, guimplenët dhe duartrokitjen

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 19:30 Publikuar në Nr. 13-14

Ka mbetur ende një mister forca që i detyron buzët e tyre të tendosen anash e pakëz lart duke bërë që bashkë me dhëmbët t'u shfaqet zorshëm buzëqeshja. E fshehtë, po ashtu, dhe forca që i shtyn të përplasin pëllëmbët për të kryer ritin e