Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Andrea Stefani
Wednesday, 08 Dec 2021

Andrea Stefani

Ese për teatrin, guimplenët dhe duartrokitjen

Wednesday, 19 October 2011 19:30 Published in Nr. 13-14

Ka mbetur ende një mister forca që i detyron buzët e tyre të tendosen anash e pakëz lart duke bërë që bashkë me dhëmbët t'u shfaqet zorshëm buzëqeshja. E fshehtë, po ashtu, dhe forca që i shtyn të përplasin pëllëmbët për të kryer ritin e