Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Tamara Eftimi
Sunday, 17 Oct 2021

Tamara Eftimi

Shqipëria dhe kryeqyteti i saj Tirana, gjatë 7 vjetëve të fundit janë kthyer në arena të ndeshjeve të mëdha politike dhe të një dinamike sociale veçanërisht interesante. Transformimet e mëdha ekonomike, politike institucionale e shoqërore, ndryshimi i