Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Tonino Perna
E Premte, 01 Dhj 2023

Tonino Perna

Kopështi i Dilës dhe i Dodës

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 20:26 Publikuar në Nr. 13-14

Midis maleve të Pukës, në një luginë të mbrojtur nga erërat e akullta të verilindjes, rronte familja e Dilës dhe Dodës. Shtëpia e tyre, po ta shihje nga lart, dukej si një gështenjë e madhe e rrethuar nga një kurorë me ngjyra të gjelbra, të kuqe, rozë,

Berisha dhe PD e shndërruan Shqipërinë në kazino

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:14 Publikuar në Nr. 11-12

Intervistë dhënë BBC-së nga Tonino Perna, shef i Katedrës së Sociologjisë Ekonomike në Universitetin e Mesinas, Itali, dhe president i Qendrës Ndërkombëtare të Kërkimeve për Bashkëpunimin Ekonomik të financuar nga Bashkimi Evropian.