Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Tonino Perna
Sunday, 17 Oct 2021

Tonino Perna

Kopështi i Dilës dhe i Dodës

Wednesday, 19 October 2011 20:26 Published in Nr. 13-14

Midis maleve të Pukës, në një luginë të mbrojtur nga erërat e akullta të verilindjes, rronte familja e Dilës dhe Dodës. Shtëpia e tyre, po ta shihje nga lart, dukej si një gështenjë e madhe e rrethuar nga një kurorë me ngjyra të gjelbra, të kuqe, rozë,

Berisha dhe PD e shndërruan Shqipërinë në kazino

Wednesday, 19 October 2011 08:14 Published in Nr. 11-12

Intervistë dhënë BBC-së nga Tonino Perna, shef i Katedrës së Sociologjisë Ekonomike në Universitetin e Mesinas, Itali, dhe president i Qendrës Ndërkombëtare të Kërkimeve për Bashkëpunimin Ekonomik të financuar nga Bashkimi Evropian.