Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Irene K. Ratner
E Dielë, 21 Kor 2024

Irene K. Ratner

Ndërmjetësimi dhe Shqipëria

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 20:28 Publikuar në Nr. 13-14

Konfliket kanë ekzistuar që në krye të herës. Konfliktet, me grade të ndryshme ashpersie, që nga shqetesimet e vogla deri në ngjarjet e rëndësishme që sjellin shkatërrim, vrasje dhe luftra, janë pjese e jetes sonë të përditëshme. Një zgjidhje e tyre