Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Irene K. Ratner
Sunday, 17 Oct 2021

Irene K. Ratner

Ndërmjetësimi dhe Shqipëria

Wednesday, 19 October 2011 20:28 Published in Nr. 13-14

Konfliket kanë ekzistuar që në krye të herës. Konfliktet, me grade të ndryshme ashpersie, që nga shqetesimet e vogla deri në ngjarjet e rëndësishme që sjellin shkatërrim, vrasje dhe luftra, janë pjese e jetes sonë të përditëshme. Një zgjidhje e tyre