Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » George Steiner
E Hënë, 11 Dhj 2023

George Steiner

Talenti dhe teknologjia

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 20:30 Publikuar në Nr. 13-14

Besoj se shumë nga ju duhet ta kenë lexuar tashmë, prandaj të më falni. E kam fjalën tek numri i fundit i revistës kryesore të papirologjisë së krahasuar të Akademisë rumune që përmban një fragment, të deshifruar së fundmi, me interes të