Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » George Steiner
Saturday, 23 Oct 2021

George Steiner

Talenti dhe teknologjia

Wednesday, 19 October 2011 20:30 Published in Nr. 13-14

Besoj se shumë nga ju duhet ta kenë lexuar tashmë, prandaj të më falni. E kam fjalën tek numri i fundit i revistës kryesore të papirologjisë së krahasuar të Akademisë rumune që përmban një fragment, të deshifruar së fundmi, me interes të