Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Alfred Weber, Denis Huisman
E Hënë, 29 Nën 2021

Alfred Weber, Denis Huisman

Historia e filozofisë evropiane nga rilindja e këtej

E Shtunë, 08 Tetor 2011 21:21 Publikuar në Nr. 1

Ndërsa etapat e para të filozofisë evropiane - të Antikitetit dhe Mesjetës - mbajnë vulën e dogmatizmit, d.m.th. të atij mendimi që beson në ekzistencën e një të vërtete të përgjithshme, universale dhe të domosdoshme si dhe në kërkimin e

Faqja 4 nga 4