Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Alfred Weber, Denis Huisman
Saturday, 23 Oct 2021

Alfred Weber, Denis Huisman

Historia e filozofisë evropiane nga rilindja e këtej

Saturday, 08 October 2011 21:21 Published in Nr. 1

Ndërsa etapat e para të filozofisë evropiane - të Antikitetit dhe Mesjetës - mbajnë vulën e dogmatizmit, d.m.th. të atij mendimi që beson në ekzistencën e një të vërtete të përgjithshme, universale dhe të domosdoshme si dhe në kërkimin e

Page 4 of 4