Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Ardian Klosi
E Hënë, 11 Dhj 2023

Ardian Klosi

Letra IV

E Martë, 11 Dhjetor 2012 19:46 Publikuar në Nr. 2

Më 22.2.1997 pranë ambasadës shqiptare në Bonn u zhvillua një demonstratë e miting që zgjati rreth dy orë. Të pranishmit mbanin në duar parrulla si Kundër dhunës dhe diktaturës së Berishës, Shtet dinjitoz dhe jo mafioz, Ndal dhunës ndaj intelektualëve!, fotografi të mëdha intelektualësh të gjymtuar si Edi Rama etj.

Faqja 1 nga 2