Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Ardian Klosi
E Martë, 18 Jan 2022

Ardian Klosi

Kafe të nxehta në portin e Durrësit

E Martë, 18 Tetor 2011 08:43 Publikuar në Nr. 10

Ishte hera e tretë që do të shkelja në portin e Durrësit dhe hera e parë duke ardhur nga deti. Kisha qenë më së pari i vogël me babain dhe vëllanë për të parë vaporin e ri dymbëdhjetëmijëtonësh Vlora , kurse herën e dytë kisha kaptuar fshehurazi

Shpëtim i kombit apo një trampolinë dhe aq?

E Hënë, 17 Tetor 2011 20:09 Publikuar në Nr. 10

Në një nga numrat e gushtit revista Klan boton rrëfimin e Preç Zogajt për prapaskenat e marrëveshjes së 9 marsit. Siç e nënvizon edhe gazetari intervistues, pyetja nëse duhej bërë ose jo kompromisi me Berishën, me muajt e lëngatës që e

Edhe një herë për identitetin

E Enjte, 13 Tetor 2011 07:06 Publikuar në Nr. 9

(ose shqiptari në mërgim)

Afrim Gashi - Shnajder ka filluar punë kohët e fundit si detektiv i supermarketit Kaufhaus në Dyseldorf. Rrogën neto e ka 1500 marka në muaj; punëdhënësi i siguron gjthashtu dy palë kostume, tri këmisha e katër kravata në vit. Shefit të

Faqja 2 nga 2