Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Meri Lalaj
Sunday, 17 Oct 2021

Meri Lalaj

Qentë nuk angullijnë më

Wednesday, 19 October 2011 08:25 Published in Nr. 11-12

Qentë nuk angullijnë më, nuk lehin, nuk kuisin. Ata heshtën, u tulatën, u nemitën, u strukën, të frikësuar e të lemerisur me të dëgjuar kërcitjet e pushkëve, kërkëllitjet e automatikëve, pëlcitjet e bombave dhe granatave. Bota shqiptare u përmbys kryekrejt nga marrëzia e njerëzve.