Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Thomas Carlyle
E Premte, 01 Dhj 2023

Thomas Carlyle

T'i jepet fund terrorit

E Martë, 18 Tetor 2011 08:44 Publikuar në Nr. 10

Qysh prej Festës së Qënies Supreme dhe zhurmës gjithë madhështi që u bë rreth saj, për të cilën Bilandi ishte shprehur se po bëhej e mërzitshme (Avec ton Etre Supreme tu comences m embeter) Robespieri është dukur shumë rrallë në Komitet.