Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Thomas Carlyle
Saturday, 16 Oct 2021

Thomas Carlyle

T'i jepet fund terrorit

Tuesday, 18 October 2011 08:44 Published in Nr. 10

Qysh prej Festës së Qënies Supreme dhe zhurmës gjithë madhështi që u bë rreth saj, për të cilën Bilandi ishte shprehur se po bëhej e mërzitshme (Avec ton Etre Supreme tu comences m embeter) Robespieri është dukur shumë rrallë në Komitet.