Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Agim Vinca
Wednesday, 27 Oct 2021

Agim Vinca

Edhe një vit i mbrapshtë në historinë shqiptare

Monday, 17 October 2011 20:14 Published in Nr. 10

Ngjarjet tragjike të marsit 97 tronditën jo vetëm Shqipërinë si shtet (atë gysmëShqipëri edhe ashtu të cunguar), por edhe mbarë kombin shqiptar në Ballkan dhe kudo betër në botë. E si të mos e trondisnin? Sikur nuk mjaftonte dhuna dhe terrori i