Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Fron Nazi
E Hënë, 29 Nën 2021

Fron Nazi

Shqipëria dhe profetët perëndimore

E Hënë, 17 Tetor 2011 20:22 Publikuar në Nr. 10

Në dhjetor 1990 regjimi komunist ra edhe në Shqipëri e, sa hap e mbyll sytë, Tirana u shndërrua në një fushlojë të madhe demokratike. Qeveri perëndimore dhe organizata joqeveritare u dyndën në Tiranë me premtimet për ta transformuar

Stavro Skëndi

E Hënë, 17 Tetor 2011 10:17 Publikuar në Nr. 9

Më 4 tetor 1980 Shoqëria për Studime Shqiptare në Shtetet e Bashkuara organizoi një mbrëmje tributi për profesor Stavro Skëndin. Studiues shqiptarë dhe amerikanë u mblodhën për të shprehur vlerësimin e tyre për punën e dr. Skëndit lidhur me Shqipërinë dhe Ballkanin.

Lëvizja politike e shqiptaro - amerikanëve

E Hënë, 17 Tetor 2011 10:11 Publikuar në Nr. 9

Lëvizja politike e shqiptaro - amerikanëve ka kaluar në tri etapa:

Faqja 2 nga 3