Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Fron Nazi
E Martë, 18 Jan 2022

Fron Nazi

Duar nëpër kohë

E Shtunë, 08 Tetor 2011 20:59 Publikuar në Nr. 1

E mbaj mend veten ashtu, fëmijë, të ngërthyer mes krenarisë së tim eti dhe rrëmujës zhauritëse të stacionit. Isha një ndër fëmijët e vegjël të kësaj bote që shtrëngonte fort një dorë të ngrohtë. Asgjë s kishte rëndësi veç asaj dore të madhe, të

Faqja 3 nga 3