Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Kosta Barjaba
E Dielë, 21 Kor 2024

Kosta Barjaba

Nga clandestine në displaced people

E Hënë, 17 Tetor 2011 20:24 Publikuar në Nr. 10

Më 1996 bashkarisht me sociologun italian Luigi Perrone, profesor në Universitetin e Lecces, dhe ate francez Georges Lapassade, profesor i merituar në universitetin Paris VIII, vendosëm ta titullonim librin që po botonim (një përmbledhje të