Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Kosta Barjaba
Saturday, 16 Oct 2021

Kosta Barjaba

Nga clandestine në displaced people

Monday, 17 October 2011 20:24 Published in Nr. 10

Më 1996 bashkarisht me sociologun italian Luigi Perrone, profesor në Universitetin e Lecces, dhe ate francez Georges Lapassade, profesor i merituar në universitetin Paris VIII, vendosëm ta titullonim librin që po botonim (një përmbledhje të