Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Artan Shkreli & Daniel Gjoni
Sunday, 17 Oct 2021

Artan Shkreli & Daniel Gjoni

Tirana - ferri urban i fundshekullit të XX

Tuesday, 18 October 2011 10:44 Published in Nr. 10

Qyteti socialist shqiptar, siç mund të jemi të gjithë të njëmendjeje, nuk qe aspak cilësor, prandaj është e kuptueshme që ai të mos përfshihej qoftë dhe në mendimin urbanistik të vendeve të kampit socialist. Politika urbane në Shqipëri përgjithësisht