Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Muhin Çami
E Hënë, 24 Qsh 2024

Muhin Çami

"Republika shqiptare e Korçës"

E Martë, 18 Tetor 2011 08:46 Publikuar në Nr. 10

(Mbi protokollin shqiptaro - francez të 10 dhjetorit 1916)

Vendosja e marëdhënieve diplomatike Shqipëri - SHBA

E Hënë, 17 Tetor 2011 09:55 Publikuar në Nr. 9

Gati 75 vjet më parë, më 28 korrik 1922, u vendosën marrëdhëniet diplomatike midis një vendi të madh përtej oqeanit, SHBA, dhe Shqipërisë së vogël, në jug-lindje të Evropës. Kishin kaluar kështu gati dhjetë vjet nga koha e shpalljes së