Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Muhin Çami
Saturday, 16 Oct 2021

Muhin Çami

"Republika shqiptare e Korçës"

Tuesday, 18 October 2011 08:46 Published in Nr. 10

(Mbi protokollin shqiptaro - francez të 10 dhjetorit 1916)

Vendosja e marëdhënieve diplomatike Shqipëri - SHBA

Monday, 17 October 2011 09:55 Published in Nr. 9

Gati 75 vjet më parë, më 28 korrik 1922, u vendosën marrëdhëniet diplomatike midis një vendi të madh përtej oqeanit, SHBA, dhe Shqipërisë së vogël, në jug-lindje të Evropës. Kishin kaluar kështu gati dhjetë vjet nga koha e shpalljes së