Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Erind Pajo
E Premte, 01 Dhj 2023

Erind Pajo

Letërsia në Shqipëri si letërsi "në"

E Enjte, 13 Tetor 2011 07:18 Publikuar në Nr. 9

Pavarësisht nga inercia bashkëbisedore e gjuhës dhe sygjerimet e logjikës tradicionale, në përgjithësi ka më tepër kuptim të flitet në terma te letërsia në një vend, sesa letërsia vendore. Përdorimi i dyfishtë i termave Letërsia Shqiptare dhe Letërsia