Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Erind Pajo
Wednesday, 08 Dec 2021

Erind Pajo

Letërsia në Shqipëri si letërsi "në"

Thursday, 13 October 2011 07:18 Published in Nr. 9

Pavarësisht nga inercia bashkëbisedore e gjuhës dhe sygjerimet e logjikës tradicionale, në përgjithësi ka më tepër kuptim të flitet në terma te letërsia në një vend, sesa letërsia vendore. Përdorimi i dyfishtë i termave Letërsia Shqiptare dhe Letërsia