Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Edi Rama
Sunday, 17 Oct 2021

Edi Rama

Rron or rron nuk vdes shqiptari!

Monday, 10 December 2012 10:32 Published in Nr. 5

Lule shqipo lule djale

Thursday, 13 October 2011 07:15 Published in Nr. 9

Kur u vendos që Përpjekja e nëntë t'i kushtohej shqiptarit nëpër botë më fërgëlloi trupi njëlloj si njëherë e njëkohë përballë një teme të madhe hartimi shkruar në dërrasë të zezë nga dora e zyshës së bukur të letërsisë dhe më pushtuan