Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Edi Rama
E Dielë, 21 Kor 2024

Edi Rama

Rron or rron nuk vdes shqiptari!

E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:32 Publikuar në Nr. 5

Lule shqipo lule djale

E Enjte, 13 Tetor 2011 07:15 Publikuar në Nr. 9

Kur u vendos që Përpjekja e nëntë t'i kushtohej shqiptarit nëpër botë më fërgëlloi trupi njëlloj si njëherë e njëkohë përballë një teme të madhe hartimi shkruar në dërrasë të zezë nga dora e zyshës së bukur të letërsisë dhe më pushtuan