Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Danillo Kish
Sunday, 17 Oct 2021

Danillo Kish

Juri Golec

Monday, 17 October 2011 08:54 Published in Nr. 9

Kjo novelë është shkruar në periudhën 1983 - 1984 dhe i përket ansamblit të tregimeve që formojnë librin Enciklopedia e të vdekurve, por Danilo Kishit i pëlqente ta ndante nga kjo përmbledhje, me sa duket për arsye të ekuilibrit stilistik: në fakt,