Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Danillo Kish
E Mërkurë, 08 Dhj 2021

Danillo Kish

Juri Golec

E Hënë, 17 Tetor 2011 08:54 Publikuar në Nr. 9

Kjo novelë është shkruar në periudhën 1983 - 1984 dhe i përket ansamblit të tregimeve që formojnë librin Enciklopedia e të vdekurve, por Danilo Kishit i pëlqente ta ndante nga kjo përmbledhje, me sa duket për arsye të ekuilibrit stilistik: në fakt,