Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Alain Ducellier
E Mërkurë, 26 Jan 2022

Alain Ducellier

Megjithëse problemi i migrimeve ka tërhequr gjithmonë vëmëndjen e historianit të Mesjetës, përsëri rrallëhere ndodh që ai të shtjerë në dorë një fond arkivor të bollshëm që t'i japë mundësi të studiojë nga afër origjinën, mekanizmat dhe pasojat e