Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Tullio Erbert
E Premte, 01 Dhj 2023

Tullio Erbert

Kolonia shqiptare e Borgo Erizos

E Hënë, 17 Tetor 2011 09:51 Publikuar në Nr. 9

Që prej disa vjetësh shkencëtarë të ndryshëm të Gjermanisë dhe të Italisë po merren me popullin shqiptar, duke studiuar gjuhën dhe zakonet e tij. Dhe në fakt është koha, meqënëse ndryshimet e mëdha politik që po e ndajnë dhe e përçajnë