Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Tullio Erbert
Sunday, 17 Oct 2021

Tullio Erbert

Kolonia shqiptare e Borgo Erizos

Monday, 17 October 2011 09:51 Published in Nr. 9

Që prej disa vjetësh shkencëtarë të ndryshëm të Gjermanisë dhe të Italisë po merren me popullin shqiptar, duke studiuar gjuhën dhe zakonet e tij. Dhe në fakt është koha, meqënëse ndryshimet e mëdha politik që po e ndajnë dhe e përçajnë